00866naa#a2200229#i#4500001001500000003001700015005001700032011001400049100004100063101000800104102000700112200010200119210004600221215001000267608002700277675021800304700001800522700002300540700001800563700001600581856003900597EN\\bibl\27589/en/manage/index20241118112919.1##a2074-9414##a20130625b2013####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aTHERMIZATION OF MILK IN CHEESE MANUFACTURING WITH CHEDDARING AND COOKING OF CURDeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2013##a3 с.##aJournal article2local##a. 637.3aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aKaplenkogA N#1aEvdokimovgIvan A.#1aKaplenkogN N#1aEgorovgO I4#atest.editorum.ruu/en/manage/index