00947naa#a2200241#i#4500001001500000003001700015005001700032011001400049100004100063102000700104200012200111210003200233215001000265606007100275608002700346675004600373686004600419686009700465700003500562700003200597700003700629856003900666EN\\bibl\39033/en/manage/index20241204171052.3##a0131-6184##a20201009b2020####ek#y0engy0150####ca##aRU1#aFERMENTOPATHY SECONDARY PRODUCTS OF CUTTING OF FISHES: COMPOSITION, NUTRITIONAL AND BIOLOGICAL VALUEeJournal article1#aMoscowcFSBI "TSUREN"d2020##a5 с.##aСЕЛЬСКОЕ И РЫБНОЕ ХОЗЯЙСТВО. 1100002local##aJournal article2local##aБиологические науки. 57##aРыбное хозяйство. 4722bbk##aПищевое сырье и вспомогательные материалы. 65.092grnti#1aSokolovgAleksandr Victorovich#1aDvoryaninovagOlga Pavlovna#1aZemlyanukhinagOlga Alexandrovna4#atest.editorum.ruu/en/manage/index