00930naa#a2200265#i#4500001001500000003001700015005001700032011001400049100004100063101000800104102000700112200015900119210010500278215001000383608004500393675014500438700000600583700000600589700000600595700000600601700000600607700000600613700000600619856003900625RU\\bibl\27080/ru/manage/index20250412201433.6##a2308-4057##a20171226b2017####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aSTUDY OF THE COMBINED EFFECT OF PECTIN AND BANANA POWDER AS CARBOHYDRATE BASED FAT REPLACERS TO DEVELOP LOW FAT COOKIESeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2017##a7 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1g #1g #1g #1g #1g #1g #1g 4#atest.editorum.ruu/ru/manage/index