00916naa#a2200229#i#4500001001500000003001700015005001700032011001400049100004100063101000800104102000700112200019800119210010500317215001100422608004500433675014500478700000600623700000600629700000600635700000600641856003900647RU\\bibl\27093/ru/manage/index20250827070332.3##a2308-4057##a20171226b2017####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aDEVELOPMENT OF A FUNCTIONAL BASIS OF PHYTO-BEVERAGES WITH AN INCREASED ANTIOXIDANT ACTIVITY FOR THE CORRECTION OF NUTRITION OF PATIENTS WITH DIABETES MELLITUSeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2017##a10 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1g #1g #1g #1g 4#atest.editorum.ruu/ru/manage/index